ІНФОРМАТИКА і не тільки... 

***

  • КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ
  • Інструктаж БЖД
  • Комп’ютер і здоров’я
  • Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Головна » Цитата дня

    Нам часто заважають жити психологічні бар’єри, хибні переконання і загальна вузькість свідомості. Щоб вийти із замкнутого кола, багато читають класичні книги, науково-популярні та релігійні видання. Відомий психіатр Михайло Юхимович Литвак випустив книгу, в якій він стисло розкриває основні, на його думку, психологічні перешкоди на шляху до щасливого і здорового життя.

    Ми в Тутка вибрали 10 з них, над якими можна подумати в дорозі або просто у вільний час, повертаючись в думках до цих постулатів знову і знову.

    10. Щастя — це всього лише побічний ефект правильно організованого життя

    Щастя, радість і успіх, як ще свого часу стверджував психіатр Віктор Франкл, — це всього лише вторинний продукт добре організованої діяльності. Діяльності, яка приносить вам всі ці емоції.

    Ті, хто ставлять своєю метою досягти вищезазначених «побічних» продуктів, рухаються до них як до лінії горизонту. Наскільки він наближається до них, настільки ж вони віддаляються від нього.

    9. Спілкуючись з людиною, пам’ятайте, що вона теж про себе хорошої думки. Як і ви про себе

    Ніколи не варто забувати про те, що людина, з якою ви спілкуєтеся, точно так само, як і ви, особистість. У неї є свої сформовані погляди на речі і на це є свої причини.

    Кожен, кого ви зустрічаєте на своєму шляху, б’ється в битві, про яку ви можете не знати нічого. Варто завжди пам’ятати про особисту самоповагу людини і не переходити її межі.

    8. Якщо ви самі нічого не робите, як вам можна допомогти? Керувати можна тільки рухомим автомобілем

    Слова — це завжди щось ефемерне, в українській мові навіть є спеціальний вираз: «вести порожні балачки». Людину в першу чергу визначає її дія — ніхто не стане вам допомагати, якщо ви просто будете ходити і говорити всім, як сильно хочете написати книгу. І справді, а як вам можна допомогти?

    Коли ж ви зважитеся і понесете примірник у видавництво, завжди знайдуться друзі і знайомі, готові підтримати і допомогти. У ваших прагнень з’явився матеріальний вигляд, значить, з’явилася і можливість підтримати вас не тільки на словах.

    7. Станьте успішними і всі образи чарівним чином зникнуть

    Багато образ формуються всередині з-за власного почуття нереалізованості. Деколи ми тримаємо образу і вважаємо, що виправити ситуацію може тільки людина, яка її завдала. Однак механізм працює інакше. Учениця Михайла Литвака якось сказала: «Мої успіхи затьмарили мої образи», — і це в корені вірно. Почніть займатися тим, що вам подобається, і доб’єтеся в цьому висот. Ви і самі не помітите, як всі образи розчиняться самі собою.

    6. Хочете дізнатися свого головного ворога? Подивіться в дзеркало!

    Багато борються з чужими ворогами, коли потрібно боротися зі своїми. А єдиний і головний ворог — всередині нас. Неможливо вийти з нескінченного кола бід, не прибравши внутрішні бар’єри, які заважають нашому зростанню і розвитку.

    Фактично ми знаходимося в точних рамках, які дало нам суспільство, освіта та виховання. Ми приймаємо їх за свою суть і віддаємо їм значну частину внутрішньої енергії. Вся сучасна психологія спрямована на боротьбу з ними. Іноді вони виступають від свого імені — тоді це іменується психозом. Однак, як правило, вони виступають від нашого імені, і ми навіть не помічаємо цього.

    Коли ви будете готові зустрітися з ним віч на віч, і перемогти в цьому світі у вас більше не залишиться ворогів.

    5. Шукайте правильний шлях, а не прямий, бо не завжди правильний шлях — прямий

    Припустимо, ви знаходитесь на 30-му поверсі і вам потрібно вниз. Прямий і світлий шлях — це через вікно і вниз. Однак, швидше за все, на цьому ваша подорож закінчиться. Більш далекоглядним і правильним виявиться пошук ліфта або, хоча б сходів, навіть, якщо всередині будівлі темрява і неможливо нічого знайти.

    Крім того, можна уявити, що людина, яка обирає прямий шлях замість правильного, схожа на муху, яка б’ється в скло і так і не здогадається, що набагато швидше вилетіти в сусідні двері.

    4. Коли людина не має мети, вона нічого не бачить. Вірне і зворотне: мета загострює зір

    Ви ніколи не помічали, що якщо вам в якийсь момент знадобилися, припустимо, ящики для розсади для улюбленої бабусі, то ви починаєте помічати їх всюди: в будівельних магазинах, в руках у продавців на ринку. І навіть, коли вони вже не потрібні, ви ловите себе на тому, що придивляєтеся до складених дерев’яних скриньок біля овочевого кіоску.

    Так працює і з глобальними цілями. Ваша увага — річ обмежена, ви помічаєте навколо лише те, що вам потрібно. Мета схожа на фокус: невірно її поставите — і не побачите того, що вам дійсно потрібно.

    3. Якщо ви хочете щось довести комусь, це означає, що ви живете для цієї людини

    Якщо хочете бути щасливим, перестаньте доводити свою правоту. Вдумайтеся, яку суть має будь-який доказ, — це звернення до іншої людини, спроба змінити її думку стосовно якоїсь речі. Однак, навіщо вам це потрібно? Виходить, її думка в сотні разів важливіша, ніж ваша, якщо ви прикладаєте до цього стільки зусиль. Якщо ви живете для себе, що вам немає сенсу нікому нічого доводити.

    2. Здатність любити і добре переносити самотність — показник духовної зрілості. Все найкраще ми робимо, коли знаходимося наодинці

    Погано переносить самотніс ... Читати далі »

    Категорія: Цитата дня | Переглядів: 756 | Додав: mirgorodschoolseven | Дата: 04.02.2018 | Коментарі (0)

    У Эйнштейна было превосходное чувство юмора. Когда его спрашивали, где находится его лаборатория, он, улыбаясь, показывал свою авторучку.

    • Есть только две бесконечные вещи: Вселенная и глупость. Хотя насчет Вселенной я не уверен.
    • Только дурак нуждается в порядке — гений господствует над хаосом.
    • Теория — это когда все известно, но ничего не работает. Практика — это когда все работает, но никто не знает почему. Мы же объединяем теорию и практику: ничего не работает… и никто не знает почему!
    • Есть только два способа прожить жизнь. Первый — будто чудес не существует. Второй — будто кругом одни чудеса.
    • Образование — это то, что остаётся после того, как забывается всё выученное в школе.
    • Я не знаю, каким оружием будет вестись третья мировая война, но четвёртая — палками и камнями.
    • Это просто безумство: делать то же самое и ждать других результатов.
    • Воображение важнее, чем знания. Знания ограничены, тогда как воображение охватывает целый мир.
    • Ты никогда не решишь проблему, если будешь думать так же, как те, кто ее создал.
    • Тот, кто хочет видеть результаты своего труда немедленно, должен идти в сапожники.
    • Жизнь — как езда на велосипеде. Чтобы сохранять равновесие, ты должен двигаться.
    • Все знают, что это невозможно. Но вот приходит невежда, которому это неизвестно — он-то и делает открытие.
    • Разум, однажды расширивший свои границы, никогда не вернется в прежние.
    • Если вы хотите вести счастливую жизнь, вы должны быть привязаны к цели, а не к людям или к вещам.
    • Стремись не к тому, чтобы добиться успеха, а к тому, чтобы твоя жизнь имела смысл.
    • При помощи совпадений Бог сохраняет анонимность.
    • Единственное, что мешает мне учиться, — это полученное мной образование.
    • Человек, никогда не совершавший ошибок, никогда не пробовал ничего нового.
    • Все люди лгут, но это не страшно, никто друг друга не слушает.
    • Если вы не можете объяснить это своей бабушке, вы сами этого не понимаете.
    Категорія: Цитата дня | Переглядів: 1009 | Додав: chuhyys | Дата: 14.01.2018 | Коментарі (0)

    ВВС наводить найбільш відомі цитати Маргарет Тетчер про її життя та інших політиків - про неї саму.

    Політика переконання

    "Я люблю суперечку. Я люблю дебати. Я не очікую ні від кого, що він буде сидіти і погоджуватися зі мною – це не те, що треба робити". 1980

    "Я не політик консенсусу. Я – політик переконання". 1979

    "Я не переймаюся тим, скільки говорять мої міністри, допоки вони роблять те, що я кажу". 1980

    "Для тих з вас, хто чекає, затамувавши подих, улюбленої фрази медіа про розворот на 180 градусів, то я можу сказати лише одне: якщо ви хочете – ви і розвертайтеся. Леді не розвертається". 10 жовтня 1980 року, конференція Консервативної партії.

    Говорила те, що думала

    "Ніхто б зараз не згадував Доброго Самаритянина, якби у того були тільки хороші наміри. У нього також були і гроші". 1980

    "Немає такого поняття, як суспільство. Є окремі чоловіки і жінки, і є сім’ї". 1987

    Жінка в чоловічому світі

    "Жодна жінка у мої часи не стане прем’єр-міністром або міністром закордонних справ – жодної керівної посади. В будь-якому разі, я б не хотіла бути прем’єр-міністром. Ви мусите на 100% віддаватися вашій роботі". – 1969, в опозиції, будучи депутатом від Консервативної партії.

    "Будь-яка жінка, яка розуміє, як вести господарство, наблизиться до розуміння того, як керувати країною". 1979, рік, коли вона стала прем’єр-міністром

    Про Європу

    "Я хочу повернути свої гроші!", - на саміті Європейського союзу в Дубліні, 1980

    "Ми не для того відстоювали кордони Великої Британії, щоб тепер їх почали турбувати на європейському рівні і щоб Європа вправлялася в новому домінування з Брюсселя", 1988

    Кінець політичної кар'єри

    "Я продовжую боротися, я борюся до перемоги". 21 листопада 1990, після того, як вона не змогла набрати на виборах стільки голосів, щоб перемогти у першому турі за боротьбу за лідерство в партії Торі. Наступного дня вона пішла у відставку.

    "Це була зрада з посмішкою на обличчі. Можливо, це було найгірше з усього". 1993, про колегу з уряду, який порадив їй піти у відставку.

    "Дім – це місце, куди приходиш тоді, коли немає більше куди піти". Травень 1991, шість місяців після відставки

    Що казали про неї

    "Вона мала очі Калігули, але уста Мерилін Монро". Президент Франції Франсуа Мітеран

    "Вона завжди була привабливою жінкою. Вона не просто була привабливою як кінозірка, вона могла і поводитися як кінозірка, коли вважала, що це потрібно". Сер Бернард Інгам, її прес-секретар з Даунінг-стріт

    "Ця жінка не тільки вперта, вона ще й наполеглива і небезпечно самовпевнена". Відділ персоналу Імперського хімічного тресту, який відхилив спробу працевлаштування Маргарет Робертс у 1948 році.

    Категорія: Цитата дня | Переглядів: 755 | Додав: chuhyys | Дата: 13.01.2018 | Коментарі (0)

    Категорія: Цитата дня | Переглядів: 686 | Додав: chuhyys | Дата: 08.01.2018 | Коментарі (0)

    Природная изоляция Японии от остального мира сделала ее воистину неповторимой и уникальной. Культура Страны восходящего солнца очень сильно отличается от культур других государств. Японцы — народ мудрый, они привыкли жить в полной гармонии с природой и окружающим миром, наслаждаясь каждый моментом, проведенным на земле. Они не терпят суеты и излишней мишуры, внимательно наблюдая за каждый взмахом крыльев мотылька и изучая каждую букашку, которая ползет по траве.

    Мы подготовили для своих любимых читателей пост, который точно характеризирует японскую мудрость. 50 глубоких пословиц очень проникновенны и помогут разобраться в трудных жизненных ситуациях. Главное – это прислушаться к мудрости страны восходящего солнца и правильно растолковать жизненные позиции разумных японцев.

    1. Причину и пластырь можно приклеить где угодно.

    2. Пировать приходят чужие, горевать — свои.

    3. Лишняя вещь — лишняя забота.

    4. Когда легко на сердце — и походка легка.

    5. Без обыкновенных людей не бывает великих.

    6. Благодарность помни так же долго, как и обиду.

    7. Не было случая, чтобы голый что-нибудь потерял.

    8. Где права сила, там бессильно право.

    9.

     

    poslovicy

    10. Нечестно нажитое впрок не идет.

    11. Спросить — стыдно на минуту, а не знать — стыд на всю жизнь.

    12. Прямой человек, что прямой бамбук, встречается редко.

    13. Мало быть мужем и женой, надо еще стать друзьями и любовниками, чтобы потом не искать их на стороне.

    14. Пришла беда — полагайся на себя.

    15. Муж с женой должны быть подобны руке и глазам: когда руке больно — глаза плачут, а когда глаза плачут — руки вытирают слезы.

    16. Бывает, что лист тонет, а камень плывет.

    17. Легче найти десять тысяч солдат, чем одного генерала.

    18. Любая женщина кажется красивой в темноте, издалека или под бумажным зонтиком.

    19. Даже путь в тысячу ри начинается с одного шага.

    20.

     

    poslovicy 1

    21. Подумав — решайся, а решившись — не думай.

    22. В пути нужен попутчик, в жизни — друг.

    23. Нет врага опаснее дурака.

    24. Не задерживай уходящего, не прогоняй пришедшего.

    25. Море потому велико, что и мелкими речками не брезгует.

    26. Почитаемый храм узнаешь по воротам.

    27. Горе, как рваное платье, надо оставлять дома.

    28. Никто не спотыкается, лежа в постели.

    29.

     

    poslovicy 2

    30. Семь раз упади, восемь раз поднимись.

    31. Солнце не знает правых. Солнце не знает неправых. Солнце светит без цели кого-то согреть. Нашедший себя подобен солнцу.

    32. Семь раз проверь, прежде чем усомниться в человеке.

    33. В дом, где смеются, приходит счастье.

    34. В улыбающееся лицо стрелу не пускают.

    35. У кого веселый нрав, тот и сквозь железо пройдет.

    36. Хорош ли лук — зависит от натягивающей его руки.

    37.

     

    poslovicy 3

    38. Совершенная ваза никогда не выходила из рук плохого мастера.

    39. Холодный чай и холодный рис терпимы, но холодный взгляд и холодное слово — невыносимы.

    40. Если проблему можно решить, то не стоит о ней беспокоиться, если ее решить нельзя, то беспокоиться о ней бесполезно.

    41. Дурной человек старается оправдать свою ошибку, хороший — ее исправить.

    42. Будь учителем своего сердца – не позволяй сердцу стать твоим учителем.

    43. Колос зреет — голову клонит; человек богатеет — голову задирает.

    44.

     

    poslovicy 4

    45. Порой один миг дороже сокровища.

    46. Пятьдесят сегодня лучше, чем сто завтра.

    47. Женщина захочет — сквозь скалу пройдет.

    48. Хороший купец не выкладывает весь товар сразу.

    49. С тем, кто молчит, держи ухо востро.

    50. Одна собака ... Читати далі »

    Категорія: Цитата дня | Переглядів: 899 | Додав: SvetlanaCh | Дата: 04.01.2018 | Коментарі (0)

    Будьте Майстрами! Якщо ти Майстер — хоч у наклеюванні шпалер, хоч у приготуванні їжі, то тобі все одно, яка на дворі влада! Ти завжди будеш потрібен людям, а значить завжди будеш ситий, одягнений, ... і вільний!

    А.М.Рижов

     

    Категорія: Цитата дня | Переглядів: 742 | Додав: mirgorodschoolseven | Дата: 30.12.2017 | Коментарі (0)

    6 грудня виповнилося 104 роки з дня народження легенди української медицини – хірурга Миколи Амосова.

    Український контент пропонує згадати деякі з його думок, що актуальні і нині…

    З виступу Миколи Амосова на лекції у Києві в 1945 році:

    Я вважаю, що моє життя вдалося. Якщо б була інша можливість його прожити, я б все одно обрав цей шлях. Хоча спочатку хірургом я взагалі не збирався працювати. Однак саме ця справа зайняла 80% моєї енергії. Можливо, якщо б я її спрямував на свої початкові цілі – природничі науки та кібернетику, то досяг би більшого.


    Але хірургія мене так захопила емоційно, що і зараз не відпускає. Вона зробила мене і щасливим, та й не щасливим водночас. Бо вже так людина створена, що щастя її тим і вимірюється, якщо в нього безхмарне щастя, то він його ніколи не помічає. А якщо його життя побудоване на провалах та зльотах, то людина вже розуміє ціну радощів. І ось та сама хірургія для мене і була цією діаграмою, так я відчув, що можу бути корисним людям. Бо можна науку популяризувати, дисертації захищати, але відчуття, що ти потрібен людям – це лише медицина і педагогіка. Навіть політичний діяч не відчуває такого прямого контакту з людьми. Але водночас медицина у мені викликає і постійне відчуття провини перед тими, кого не врятував, а кого, можливо, і відправив на той світ через помилки, які, звісно, були…

     

    Я давно вже збираюся все кинути, але щоразу цього не роблю. Пам’ятаю, як ще був малим асистентом і допомагав оперувати у Пітері. А там ці чарівливі білі ночі, і ось я дивлюся у вікно і думаю, яка ж краса, а ми тут, разом з ним помираємо. Як я тоді заздрив людям які просто гуляють за вікном. Хемінгуей казав: «Як я хочу працювати, я вже не можу, а так як можу — я не хочу». Коли так станеться, тоді і піду.

    Взагалі зараз мене цікавить лише чи з розвитком технологій та виробництва, вистачить людині розуму не зіпсувати свою планету назавжди.

    А щодо порад…Ось ви тут зібралися і вважаєте, що багато з вас будуть виконувати якісь поради? Якщо хоч 1% будуть, то я скажу, що коефіцієнт корисної дії моєї лекції був достатньо високий. Навіть більше за мій операційний день, бо все ж таки тут зібралося багацько людей. І хоч якщо 1% зробляться здоровими і це не погано.

    Микола Амосов був сином акушерки. Батько покинув родину після повернення з Першої світової війни. Дитинство минуло за межею бідності.

    Здобув дві освіти. Окрім медичного, навчався в Заочному індустріальному інституті. Цікаво, що темою дипломної роботи обрав проект великого аероплана з паровою турбіною. Обидва заклади закінчив з відзнакою.

    Працював хірургом під час Другої Світової війни. Його госпіталь переміщався полями битв на конях. В таких умовах Амосов та команда госпіталю в числі ще п’яти осіб за період війни прийняли понад 40 тисяч поранених.

    ... Читати далі »
    Категорія: Цитата дня | Переглядів: 786 | Додав: SvetlanaCh | Дата: 08.12.2017 | Коментарі (0)

    Категорія: Цитата дня | Переглядів: 486 | Додав: SvetlanaCh | Дата: 05.12.2017 | Коментарі (0)

    Насправді дуже важливо перед тим, як вподобати якусь цитату, звернути увагу, що за особистість її сказала, оскільки завжди важливий контекст. Афоризми Анджеліни Джолі та Фаїни Раневської звичайно мають свій шарм , та пропонуємо вам звернутись до української мудрості, яка має бути близькою та важливою.

    M-Ukraine.com відібрав цитати найвідомішого укаїнського мудреця і філософа Григорія Савича Сковороди, які актуальні завжди і можуть бути корисними нашим читачам кожен день.

    Якщо любиш прибуток, шукай його пристойним шляхом. Тисяча на те перед тобою благословенних ремесел.

    У істини проста мова.

    Найголовніша з усіх згубних пристрастей є заздрість – мати інших пристрастей та беззаконь.

    Уникай людей, які, бачачи твої вади і недоліки, виправдовують їх або навіть схвалюють. Такі люди або підлабузники, або боягузи, або просто дурні. Від них не чекай допомоги ні в якій біді чи нещасті.

    Краще в одного розумного і добродушного бути в любові і повазі, ніж у тисячі дурнів.

    Ми повинні бути вдячні Богові, що він створив світ так, що все просте – правда, а все хибне – неправда.

    Ні про що не турбуватися – значить, не жити, а бути мертвим, адже турбота – рух душі, а життя – це рух.

    Не все те отрута, що неприємне на смак.

    О, якби ми в ганебних справах були такі ж соромливі і боязкі, як часто ми буваємо боязкі і хибно соромливі у порядних вчинках!

    Похибки друзів ми повинні вміти виправляти або зносити, коли вони несерйозні.

    Що полюбив, в те й перетворився.

    Хіба може говорити про біле той, кому невідомо, що таке чорне?

    Ніхто не може вбити в собі зло, поки спершу не зрозуміє, що таке зло, а що добро. А не пізнавши цього усередині себе, як можна пізнати і вигнати його в інших.

    Нам недобре від того, що ми знаємо багато зайвого, а не знаємо найпотрібнішого: самих себе. Не знаємо того, хто живе в нас. Якби ми знали і пам’ятали те, що живе в кожному з нас, то життя наше було б зовсім інше.

    Джерело: http://prolviv.com/blog/2017/12/02/15-laifkhakiv-vid-hryhoriia-skovorody-iak-mudro-prozhyty-zhyttia/
    © prolviv.com

    мудрість, сковорода, цитати, цікаве ← В Україні з’явилася політична партія “Слуга народу”Вмієте готувати? Продавайте свою коронну страву. В Україні з’явився унікальний стартап “Нагодуй мене” →

    Джерело: http://prolviv.com/blog/2017/12/02/15-laifkhakiv-vid-hryhoriia-skovorody-iak-mudro-prozhyty-zhyttia/
    © prolviv.com

    Категорія: Цитата дня | Переглядів: 750 | Додав: mirgorodschoolseven | Дата: 03.12.2017 | Коментарі (0)

    Природная изоляция Японии от остального мира сделала ее воистину неповторимой и уникальной. Культура Страны восходящего солнца очень сильно отличается от культур других государств. Японцы — народ мудрый, они привыкли жить в полной гармонии с природой и окружающим миром, наслаждаясь каждый моментом, проведенным на земле. Они не терпят суеты и излишней мишуры, внимательно наблюдая за каждый взмахом крыльев мотылька и изучая каждую букашку, которая ползет по траве.

    Мы подготовили для своих любимых читателей пост, который точно характеризует японскую мудрость. 50 глубоких пословиц очень проникновенны и помогут разобраться в трудных жизненных ситуациях. Главное – это прислушаться к мудрости страны восходящего солнца и правильно растолковать жизненные позиции разумных японцев.

    1. Причину и пластырь можно приклеить где угодно.

    2. Пировать приходят чужие, горевать — свои.

    3. Лишняя вещь — лишняя забота.

    4. Когда легко на сердце — и походка легка.

    5. Без обыкновенных людей не бывает великих.

    6. Благодарность помни так же долго, как и обиду.

    7. Не было случая, чтобы голый что-нибудь потерял.

    8. Где права сила, там бессильно право.

    9.

    11

    10. Нечестно нажитое впрок не идет.

    11. Спросить — стыдно на минуту, а не знать — стыд на всю жизнь.

    12. Прямой человек, что прямой бамбук, встречается редко.

    13. Мало быть мужем и женой, надо еще стать друзьями и любовниками, чтобы потом не искать их на стороне.

    14. Пришла беда — полагайся на себя.

    15. Муж с женой должны быть подобны руке и глазам: когда руке больно — глаза плачут, а когда глаза плачут — руки вытирают слезы.

    16. Бывает, что лист тонет, а камень плывет.

    17. Легче найти десять тысяч солдат, чем одного генерала.

    18. Любая женщина кажется красивой в темноте, издалека или под бумажным зонтиком.

    19. Даже путь в тысячу ри начинается с одного шага.

    20.

    22

    21. Подумав — решайся, а решившись — не думай.

    22. В пути нужен попутчик, в жизни — друг.

    23. Нет врага опаснее дурака.

    24. Не задерживай уходящего, не прогоняй пришедшего.

    25. Море потому велико, что и мелкими речками не брезгует.

    26. Почитаемый храм узнаешь по воротам.

    27. Горе, как рваное платье, надо оставлять дома.

    28. Никто не спотыкается, лежа в постели.

    29.

    33

    30. Семь раз упади, восемь раз поднимись.

    31. Солнце не знает правых. Солнце не знает неправых. Солнце светит без цели кого-то согреть. Нашедший себя подобен солнцу.

    32. Семь раз проверь, прежде чем усомниться в человеке.

    33. В дом, где смеются, приходит счастье.

    34. В улыбающееся лицо стрелу не пускают.

    35. У кого веселый нрав, тот и сквозь железо пройдет.

    36. Хорош ли лук — зависит от натягивающей его руки.

    37.

    44

    38. Совершенная ваза никогда не выходила из рук плохого мастера.

    39. Холодный чай и холодный рис терпимы, но холодный взгляд и холодное слово — невыносимы.

    40. Если проблему можно решить, то не стоит о ней беспокоиться, если ее решить нельзя, то беспокоиться о ней бесполезно.

    41. Дурной человек старается оправдать свою ошибку, хороший — ее исправить.

    42. Будь учителем своего сердца – не позволяй сердцу стать твоим учителем.

    43. Колос зреет — голову клонит; человек богатеет — голову задирает.

    44.

    < ... Читати далі »

    Категорія: Цитата дня | Переглядів: 1011 | Додав: SvetlanaCh | Дата: 29.11.2017 | Коментарі (0)

    « 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 »

    Категорії розділу

    Цитата дня [115]
    Новини сайту [55]

    Вхід на сайт

    Календар

    «  Квітень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

    Пошук

    Архів записів

    СПІВПРАЦЯ

  • МОН України
  • Міська Рада м.Миргород
  • ПОІППО
  • Міськво м.Миргород
  • Телестудія МИРГОРОД
  • Шкільний канал YouTube
  • E-mail та сайти вчителів
  • ЗОШ №7